Bouwbegeleiding

Wilt u gaan (ver)bouwen? Onafhankelijke en deskundige begeleiding, kies voor Samen Sterk Werk.

Al bijna 30 jaar verzorgen wij bouwbegeleiding. Wij weten hoe het bouwproces in elkaar steekt, waar voor u de valkuilen zitten en hoe wij tot de beste prijs – kwaliteit kunnen komen voor onze opdrachtgevers.

Bouwbegeleiding is een van onze specialismes waarbij we het risico op meerwerk en kosten voor u minimaliseren door een grondige voorbereiding en aanbesteding. Uw verbouwing wordt opgeleverd binnen de tijd, en binnen het vooraf bepaalde budget.

Wij begeleiden u bij het maken van keuzes en het bepalen van prioriteiten in relatie tot uw wensen en het beschikbare budget. Wat zijn de mogelijkheden, en wat zijn de beperkingen? Ook denken we mee over de mogelijkheden van energiebesparende maatregelen.

Bouwbegeleiding is voor iedereen betaalbaar met een realistisch bouwbudget, ons verdienmodel zit in het voordeel dat wij voor u weten te realiseren.

Kies voor een onafhankelijke en deskundige begeleiding van uw verbouwing. Bouwbegeleiding bestaat uit een aantal modules, maar is altijd maatwerk.

Werkgebied
Ons werkgebied is midden-Nederland en de randstad. Bouwbegeleiding in Soest, Baarn, Amersfoort, Hilversum, Bussum, Zeist, Bilthoven, Laren, Blaricum, Eemnes, Bunschoten-Spakenburg, Amsterdam en Utrecht.

Meer informatie
Wilt u meer weten over bouwbegeleiding? Bel ons op 085 - 489 1606 voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte op of laat uw gegevens achter.


Sinds 1989: Al bijna 30 jaar Samen Sterk Werk

Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest

info@ssw-groep.nl
085 – 489 1606