Energielabels

SSW levert Energie-Indexen van woningen, stelt Energielabels voor bedrijfspanden op en adviseert op het gebied van duurzaamheid.

Energie-Index (EPA-W)
Wij verrichten ook opnames conform de BRL9500 om de Energie-Index van een woning vast te stellen. Regelmatig voor particuliere maar met name voor corporaties en (professionele) verhuurders, omdat de Energie-Index onderdeel is van de bepaling van de huurprijs via het woningwaarderingsstelsel. 

Bedrijfspanden (EPA-U)
Gaat u een bedrijfspand verhuren of verkopen? Dan is een energielabel verplicht. Maar u kan ook een energielabel van uw bedrijfspand laten opstellen om inzicht te krijgen in de energieprestatie en de mogelijkheden tot energiebesparing. Immers dient elk kantoor vanaf 2023 minimaal over label C te beschikken. 

Advies
Naast het opstellen van energielabels voor woningen en bedrijfspanden adviseren wij eigenaren op het gebied van energiebesparing. U leest er meer over op de pagina Energieadvies.

Registreren voorlopig energielabel
Bij verhuur en verkoop van een woning is een geldig energielabel verplicht. Woningverkopers kunnen zelf via www.energielabelvoorwoningen.nl (inloggen met Digid) het voorlopige label laten controleren en valideren door een erkende deskundige. 

Kies onze erkende deskundige:
Zoek op ‘’Vellema’’ of ‘’SSW’’
Selecteer: Dhr. J. Vellema
Bedrijf: SSW Groep
Kosten: € 20,00 inclusief 21% BTW te betalen via iDeal.

Meer informatie
Wilt u meer weten over energie inspecties en advisering? Bel ons op 035-6023113 voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte op of laat uw gegevens achter.


Sinds 1989: Al bijna 30 jaar Samen Sterk Werk

Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest

info@ssw-groep.nl
035 - 60 23 113