Inventarisatie

De juiste keuzes maken op basis van actuele informatie, wij brengen uw vastgoed in kaart.

Exterieur
Het inventariseren van vastgoed kan zo uitgebreid mogelijk. In principe hebben we het over het exterieur van objecten waarbij alle elementen worden benoemd en van die elementen de hoeveelheden worden bepaald. Dat gebeurt zowel op locatie als vanaf tekening. Op locatie worden foto's gemaakt en met een afstandsmeter en een meetwiel worden er meetgegevens opgenomen.

Interieur en overig
Maar inventariseren beperkt zich niet tot vastgoed en en de bouwkundige elementen zoals kozijnen e.d. Inventariseren van interieur kan uiteraard ook, denk aan toiletten, vloerbedekking, installaties, trappen enzovoort. Inventariseren onderhoud en vervanging van interieur komt vaak voor bij instanties met publieke functies zoals zorginstellingen, scholen, sportfaciliteiten enzovoort.

Maar ook dingen als speeltoestellen, zitbankjes, straatwerk, buitenverlichting, kleedhokjes, prullenbakken en vierkante meters gazon kunnen worden geïnventariseerd

Resultaat en mogelijkheden
Het resultaat van een inventarisatie is een overzichtelijke rapportage met een lijst van waargenomen elementen en de hoeveelheden. Inventarisaties worden gedaan ter verzameling van bruikbare data, vaak voor input in beheersoftware. Inventarisaties worden veelal gecombineerd met een bouwkundige conditiemeting NEN2767.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie? Bel ons op 085 - 489 1606 of vraag een vrijblijvende offerte op.


Sinds 1989: Al bijna 30 jaar Samen Sterk Werk

Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest

info@ssw-groep.nl
085 – 489 1606