Conditiemeting NEN2767

Een goede inspectie is de basis, de conditiemeting is het fundament voor goed vastgoedbeheer.

Het bepalen van de staat van onderhoud van een gebouw, of een onderdeel daarvan, noemen we een conditiemeting en die wordt uitgevoerd volgens de methode NEN 2767. De methode (NEN 2767) maakt dat de staat van onderhoud van bouwdelen en gebouwen inzichtelijk, overdraagbaar en uitwisselbaar is.

Conditiemeting NEN 2767 bij beheer en onderhoud:

Conditiemeting is de basis van (technisch) beheer en onderhoud. Naast het uitvoeren van de inspecties op locatie kunnen wij u ondersteunen op meerdere gebieden binnen de cyclus van beheer en onderhoud, kijk voor de mogelijkheden op de pagina technisch beheer.

Gekwalificeerde inspecteurs en adviseurs
Onze diensten worden enkel uitgevoerd door gekwalificieerde mensen. Wij beschikken over NEN2767 gekwalificeerde inspecteurs voor meerdere disciplines, SERTUM geregistreerde onderhoudsdeskundigen en integraal vastgoedinspecteurs -en adviseurs (IIV en IAV BOEI).

Breed inzetbaar en integraal
Wij verzorgen conditiemetingen op bouwkundig en installatietechnisch gebied. Daarnaast kunnen meerdere disciplines gecombineerd worden via de BOEI-methode.

Meer informatie
U wilt weten wat de bouwkundige staat van uw gebouw, complex of object is? Laat dan een een vastgoedinspectie uitvoeren op basis van een conditiemeting NEN 2767. 

Bel ons op 085 - 489 1606 voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op.


Sinds 1989: Al bijna 30 jaar Samen Sterk Werk

Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest

info@ssw-groep.nl
085 – 489 1606