Opleveringskeuring

U wilt zekerheid, u wilt een woning die opgeleverd wordt zonder gebreken.

Tijdens de oplevering loopt u samen met de aannemer door uw huis. U denkt dat u niks over het hoofd zal zien en de gebreken die u wel tegenkomt, lost de aannemer standaard op. Toch? In principe wel, maar dit kan nog wel eens tot discussie leiden.

Daarom is het slim om een opleveringskeuring uit te laten voeren door een bouwkundig inspecteur. Hij weet precies waar hij op moet letten tijdens de oplevering. Daarnaast neemt hij het op met de aannemer en staat u bij tijdens eventuele discussies.

De oplevering
Wanneer de oplevering van start gaat, zal de aannemer deze leiden. U loopt mee, samen met onze bouwkundig inspecteur. De inspecteur signaleert en registreert alle zichtbare bouwkundige gebreken en tekortkomingen. Hij zal deze gelijktijdig aan de aannemer kenbaar maken, zodat hij deze in het proces verbaal kan noteren. Tijdens de oplevering zullen ook punten worden behandeld die al tijdens de vooroplevering ter sprake zijn gekomen. U krijgt tijdens de oplevering tips en advies met betrekking tot onderhoud en gebruik van de woning en installaties.

De aannemer hanteert een proces verbaal waar eventuele gebreken en tekortkomingen op worden genoteerd. Wanneer een aannemer punten weigert op te nemen in het proces verbaal, dan vragen we hem deze te noteren als discussiepunten. Aan het einde van de oplevering ondertekenen aannemer en kopers het proces verbaal. De aannemer heeft in de regel dan nog 3 maanden om de gebreken te verhelpen.

Tarieven
Bel 085 - 489 1606 voor onze tarieven of vraag een vrijblijvende offerte op.

Collectief voordeel
Inkoopvoordeel is mogelijk! Weet u het zo te organiseren dat wij meerdere opleveringen achter elkaar kunnen uitvoeren in dezelfde wijk of hetzelfde appartementencomplex, dan kunnen we een kortingsmodel overeenkomen. Wij hebben dit al regelmatig op deze manier verzorgd, voor ons zeer efficiënt en u profiteert van een aantrekkelijk prijsvoordeel. Vraag naar de mogelijkheden!

Kies voor een oplevering met SSW en neem met gerust hart de sleutel in ontvangst.


Sinds 1989: Al bijna 30 jaar Samen Sterk Werk

Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest

info@ssw-groep.nl
085 – 489 1606