Bouwkundige keuring

Een bouwkundige keuring bij aankoop of verkoop van een huis kan teleurstellingen voorkomen. Het is een misvatting dat een bouwkundige keuring enkel noodzakelijk is bij ‘’oudere’’ woningen en panden. Relatief jonge objecten kunnen ook gebreken vertonen!

Een bouwkundige keuring is een vaststelling van de feitelijke bouwkundige kwaliteit van de woning op basis van een grondige visuele inspectie door een ervaren en deskundige bouwkundig adviseur. De adviseur stelt een uitgebreid bouwkundig rapport op waarmee u de feiten op een rijtje heeft.

Huis kopen? Kies voor een onafhankelijk en deskundig advies, eerst een bouwkundige keuring van SSW!

Kosten van een bouwkundige keuring
Woning t/m 500m³ € 379,00 incl. BTW
Woning 501m³ t/m 750m³ € 399,00 incl. BTW
Woning 751m³ t/m 1.000m³ € 439,00 incl. BTW
   

Voor woningen groter dan 1.000m³ en bijzondere objecten gelden tarieven op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bouwkundige keuring.

Zakelijk
Wij werken o.a. voor zakelijke opdrachtgevers zoals woningcorporaties, beleggers, verzekeraars, vastgoedbeheerders, zorg- en onderwijs en overige instellingen. Vraag naar onze mogelijkheden!


Bouwkundige inspecties 
Wij verzorgen bouwkundige inspecties en vastgoedinspecties in de breedste zin van het woord. Meer informatie over onze bouwkundige inspecties.

Ons kantoor is gevestigd in Soest, hiervandaan verzorgen wij bouwkundige keuringen en inspecties in een groot gedeelte van het land. 


Sinds 1989: Al bijna 30 jaar Samen Sterk Werk

Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest

info@ssw-groep.nl
035 - 60 23 113