Subsidie energiebesparing eigen huis

Nieuwsdatum: 14-09-2016

Bent u voornemens om energiebesparende maatregelen toe te gaan passen op uw woning (of VvE)? Of was u dat niet van plan, maar lijkt het u een goede investering in de huidige tijd (lage rentestanden)? Dan is er goed nieuws voor u: De Rijksoverheid gaat een miljoenenbudget aan subsidies beschikbaar stellen voor particuliere woningeigenaren.

Deze regeling heeft tot doel energiebesparing te stimuleren in bestaande koopwoningen in de particuliere sector alsmede in bestaande gebouwen van verenigingen van eigenaars (VvE), woonverenigingen en wooncoöperaties, waarvan een of meer leden eigenaar-bewoner zijn.

De Subsidie energiebesparing eigen huis ontvangt u als u minimaal 2 energiebesparende maatregelen neemt. Daarnaast ontvangt u subsidie als u advies inwint. 

U leest alles over de subsidieregeling op de website van het RVO. Tevens kunt u hier de betreffende Staatscourant downloaden waarin precies staat uitgelegd wat de voorwaarden zijn en hoe u voor welke subsidies in aanmerking kan komen.

En wij? Wij kunnen u natuurlijk voorzien van een energieadvies, ook wel maatwerkadvies genoemd. Een advies is natuurlijk de basis en ook vereist bij de subsidieaanvraag.

Heeft u een maatwerkadvies nodig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave: 035 - 602 31 13 / info@ssw-groep.nl

Nieuwsoverzicht


Sinds 1989: Al bijna 30 jaar Samen Sterk Werk

Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest

info@ssw-groep.nl
085 – 489 1606