AtenZijlstra kiest voor Samen Sterk Werk

Nieuwsdatum: 06-06-2014

Een werkwijze naar ons hart: een bouwkundig rapport bij verkoop van een woning. En niet omdat dan de kassa bij ons rinkelt, maar omdat wij passie voor ons vak hebben: woningen inspecteren en kopers, verkopers en woningeigenaren adviseren op het gebied van hun meest waardevolle bezit.

Dat het bouwkundige rapport dikwijls wordt gebruikt in de allerlaatste fase van een aankooptraject om alsnog iets van de prijs af te krijgen, dat doet ons pijn. Daar is het bouwkundig rapport namelijk niet voor bedoeld. En daarom zijn we blij dat we voor een aantal makelaars bouwkundig mogen keuren bij verkoop van de woning. Voor woningcorporaties doen we het overigens met meer regelmaat.

Makelaar Tjeerd Zijlstra van AtenZijlstra Makelaars: ‘’De voornaamste taak van een makelaar is al sinds eeuwen het bij elkaar brengen van partijen, vraag en aanbod. Wij van AtenZijlstra makelaars vinden de verschaffing van informatie in dit proces zeer belangrijk en geloven in eerlijkheid en transparantie. Een bouwkundig rapport kan dan ook niet ontbreken in onze ogen’’.

Koen Hooft van SSW: ''Onze onafhankelijkheid staat voorop, ook bij verkoopkeuringen. Wij kennen maar één manier van werken, en dat is goed inspecteren en realistisch rapporteren. Daarbij houden we geen rekening met wie verkopend of aankopend makelaar is. Omdat ons relatienetwerk in het land van de makelaardij zo groot is, komen we regelmatig dezelfde makelaars tegen. De ene keer als verkoopmakelaar, de andere keer als aankoopmakelaar. Het heeft dan ook geen enkele zin om onze naam op het spel te zetten, wij moeten gewoon ons werk goed doen!''

Wij zijn trots AtenZijlstra Makelaars tot onze samenwerkingspartners te mogen begroeten. In onze ogen een meer dan degelijk makelaarskantoor. We weten zeker dat het bouwkundige rapport bij verkoop AtenZijlstra makelaars in staat zal stellen om op basis van heldere en feitelijke informatie eerlijk zaken te doen met haar cliënten.

Voor meer informatie: www.atenzijlstra.nl

Nieuwsoverzicht


Sinds 1989: Al bijna 30 jaar Samen Sterk Werk

Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest

info@ssw-groep.nl
085 – 489 1606