U zoekt een aannemer in de regio Soest, Amersfoort, Baarn of Hilversum?

Nieuwsdatum: 25-03-2014

Zoekt u een aannemer in regio Soest, Amersfoort, Baarn en Hilversum? Wees slim, kies voor een deskundig onafhankelijk advies en bouwbegeleiding.

U gaat verbouwen, onderhouden of renoveren en u zoekt een aannemer die dit voor u kan uitvoeren. Maar hoe weet u of...

Al bijna 25 jaar doen wij bouwbegeleiding voor particulieren, VvE’s, bedrijven en instellingen. Wij weten hoe het bouwproces in elkaar steekt, waar voor u de valkuilen zitten en hoe wij tot de beste prijs – kwaliteit kunnen komen voor onze opdrachtgevers.

Als starter een kluswoning kopen? Dan is het belangrijk dat er prioriteiten worden gesteld in de verbouwing, een verdeling wordt gemaakt tussen ''zelf doen'' en uitbesteden. En het bouwbudget is heilig dus de verbouwingskosten moeten goed in de gaten worden gehouden en eigenlijk vooraf worden vastgesteld!

Wij begeleiden u bij het maken van keuzes en het bepalen van prioriteiten in relatie tot uw wensen en het beschikbare budget. Wat zijn de mogelijkheden, en wat zijn de beperkingen? Ook denken we mee over de mogelijkheden van energiebesparende maatregelen.

Bouwbegeleiding is een van onze specialismes waarbij we het risico op meerwerk en kosten voor u minimaliseren door een grondige voorbereiding en aanbesteding. Uw verbouwing wordt opgeleverd binnen de tijd, en binnen het vooraf bepaalde budget. Tijdens de verbouwing zien we toe dat het werk goed wordt uitgevoerd en verzorgen de communicatie tussen u en de aannemer.

Bouwbegeleiding is voor iedereen betaalbaar met een realistisch bouwbudget, ons verdienmodel zit in het voordeel dat wij voor u weten te realiseren.

Meer informatie
Lees meer over bouwbegeleiding op onze website!

Nieuwsoverzicht


Sinds 1989: Al bijna 30 jaar Samen Sterk Werk

Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest

info@ssw-groep.nl
085 – 489 1606