Gooi & Eemland VvE beheer en advies

Nieuwsdatum: 05-03-2014

Gooi & Eemland VvE beheer en advies is in 2012 gestart als onderdeel van SSW Groep BV. Zij gaan betaalbaar en eerlijk VvE beheer verzorgen in de regio welke de naam al weggeeft.

Hoe is dit ontstaan?

Koen Hooft: ''We krijgen op bouwkundig gebied veel te maken met VvE's. Daarin viel ons op dat de technische invulling van het beheer, of het ontbreken er van, in veel gevallen voor verbetering vatbaar is. Achterstallig onderhoud, gebouweigenaren die hun beheerder betalen voor technisch beheer maar er eigenlijk niets voor terugkrijgen en matige kwaliteit van (te duur?) uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden zijn hier een aantal voorbeelden van. Technisch beheer deden we al, en nu kunnen we het totale plaatje aanbieden.''

Gooi & Eemland VvE beheer en advies is een allround professionele dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren en bezitters van vastgoed. 

Werkgebied

VvE beheer regio Gooi o.a. VvE Beheer in Hilversum, Bussum, Naarden, Blaricum, Eemnes en Huizen.

VvE beheer regio Eemland in o.a. Soest, Baarn, Eemnes, Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Bunschoten Spakenburg, Woudenberg, Barneveld.

Ook VvE beheer in de regio Utrecht, Zeist, Soesterberg en Bilthoven.

U bent van harte welkom!

Gooi & Eemland VvE beheer en advies is gevestigd in de winkel van de APK voor vastgoed® aan de Koninginnelaan 16a te Soest. U bent hier welkom voor een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via 035 - 602 31 13 of mail info@gooieemland-vvebeheer.nl. Zie ook de website op www.gooieemland-vvebeheer.nl.

Nieuwsoverzicht


Sinds 1989: Al bijna 30 jaar Samen Sterk Werk

Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest

info@ssw-groep.nl
085 – 489 1606