Alain bedankt!

Nieuwsdatum: 07-06-2013

Na een samenwerking van meer dan 6 jaar nemen wij afscheid van Alain van Loon als medewerker van SSW Groep BV en De APK voor Vastgoed®. Medewerker ... Alain was - en is - altijd zzp'er geweest maar een zelfstandige met een loyaliteit en verbondenheid die haast uniek is. Zeker voor zzp'ers want Alain heeft altijd dichtbij de organisatie gestaan en maakte deel uit van het vaste team. 

Een ambassadeur geweest voor onze bedrijven, een fantastische woninginspecteur en fijne collega. Wij wensen Alain dan ook het allerbeste, en wellicht kruisen onze paden zich in de toekomst nog eens. 

De zakelijke opdrachtgevers en makelaars die prefereren de keuringen door Alain van Loon te laten blijven uitvoeren kunnen met hem contact opnemen. Alain van Loon kan de keuringen weliswaar niet meer onder de naam van SSW of De APK voor Vastgoed® uitvoeren, maar wel onder eigen naam.

Uiteraard zijn wij bereikbaar voor telefonisch overleg hieromtrent en ook bereidwillig om keuringsopdrachten in behandeling te nemen binnen onze eigen organisatie.

Met vriendelijke groeten,

Koen Hooft - Mgr. Bedrijfsvoering (06-14991960)

Nieuwsoverzicht


Sinds 1989: Al bijna 30 jaar Samen Sterk Werk

Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest

info@ssw-groep.nl
085 – 489 1606