APK Vastgoed gaat makelaars faciliteren met het energielabel

Nieuwsdatum: 10-10-2012

De APK voor Vastgoed, zusterbedrijf van SSW, gaat makelaars faciliteren bij het opstellen van het energielabel. In samenwerkeing met de NVM-SOM heeft De APK voor Vastgoed de cursus EPA-W Opnemer in het leven geroepen.

Vanaf 1 januari 2013 gaat De APK voor Vastgoed (bouwtechnische keuringen) makelaars faciliteren bij het opstellen van het energielabel. Wanneer een makelaar gediplomeerd EPA Opnemer is, kan hij/zij middels een formulier en foto's een woningopname uitvoeren ten behoeve van het energielabel. Deze is bijvoorbeeld heel eenvoudig te combineren met de NEN2580 opname.

De backoffice van De APK voor Vastgoed zal de gegevens van de woningopname invoeren in de software, een label opstellen en deze afmelden bij agentschap.nl. De makelaar ontvangt het label en verstrekt deze aan de client. Het voordeel hiervan is dat de makelaar vaste transactiekosten per label betaald en zelf bepaald wat zijn/haar verdienmodel is.

Een gezamenlijke activiteit; een gezamenlijk verdienmodel!

Voor meer informatie; kijk op de website van De APK voor Vastgoed.

SSW Groep BV zal zich meer gaan toeleggen op het verstrekken van het energielabel bij volledige uitbesteding en met name richting haar bestaande klantenkring.

 

Nieuwsoverzicht


Sinds 1989: Al bijna 30 jaar Samen Sterk Werk

Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest

info@ssw-groep.nl
085 – 489 1606